Konserter i Enköping 2019

Bor du i Enköping eller i närheten av denna härliga stad så kanske du är nyfiken på vilka konserter som kommer att ges under 2019. Att gå på konsert antingen själv, med ett par vänner eller sin familj är en uppskattad upplevelse där du kan bära med dig minnen för resten av livet.

Redan fredagen den 15:e mars kommer det populära rockbandet Backyard Babies till Enköping och Cinema. Är du sugen på att se Dregen, Nicke Borg, Peder Carlsson och Johan Blomquist köra järnet är det bäst att vara på hugget och skaffa biljetter till detta karismatiska, svenska rockband som funnits med sedan sent 80-tal.

Återsken VOX

Under den härliga våren kommer bland annat Återsken VOX och Magnus Lindgren with Trio con X att besöka Enköping. Återsken VOX består av 40 korister med band som kommer att bjuda på allt från gospel, rock och pop till folkmusik och visor. Plats för spelningen är Västerledskyrkan den 19 mars.

Magnus Lindberg with Trio con X besöker Frösthults bygdegård den 7 april. Platsen är väl vald för underhållande musik då Frösthults bygdegård är en vacker plats. Magnus Lindgren är en känd svensk jazzmusiker som bemästrar flertalet olika instrument som klarinett, tenorsaxofon och flöjt. Biljetter kommer att släppas närmare speldatumet, så håll utkik efter ytterligare information!

Anna-Karin ”Ako” Oldeberg och Hits of the 60´s

Vill du göra något tillsammans med dina yngsta barn kan du exempelvis gå på en glad sångstund med Anna-Karin ”Ako” Oldeberg där ni sjunger och har roligt tillsammans med andra barn och deras föräldrar. Detta sker den 10 maj på Biblioteket, Ågatan 29. Passar för föräldrar med barn i åldrarna 0-3år.

Är du ett fan av 60-talet kommer du även ha chansen att uppleva detta med konserten Hits of the 60´s ”The Original Artists”. Detta tar plats i lokalen Joar Blå som ligger på Ågatan 7 i Enköping. Denna konsert går av stapeln den 13 mars och fortsätter sedan vidare i landet.